Αντίο τηγάνι. Αφράτα κεφτεδάκια φούρνου (συν δύο μυστικά)

Με αυτά τα δύο υλικά στο μείγμα τα κεφτεδάκια θα γίνουν αφρός. Και ο φούρνος θα τα κάνει πεντανόστιμα και τα λάδια από το τηγάνισμα θα πάνε περίπατο. Όλα σούπερ.

Μετά τις αφράτες τηγανίτες με σύκα και μέλι, επέλεξα να φτιάξω τα αφράτα κεφτεδάκια φούρνου. Είναι τυχαίο, πίστεψέ με. Δεν έχω σκοπό από εδώ και πέρα να στολίζω τις συνταγές μου με κοσμητικά επίθετα, ούτε και να τις χαρακτηρίζω μέσα από τους τίτλους τους. Απλά μερικά πράγματα είναι καλό όχι μόνο να λέγονται αλλά και να τεκμηριώνονται.(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)







Διαβάστε την Συνέχεια.........................................................




loading...

Reply