Ο αγρότης από τη Λακωνία που έθαψε ζωντανά δύο από τα παιδιά του

Στα μέσα του Ιανουαρίου του 1983 η 42χρονη Χρυσούλα γέννησε το τέταρτο παιδί της. Η ψυχολογική της κατάσταση δεν ήταν καλή. Επί σειρά ετών αντιμετώπιζε ψυχικά προβλήματα και μπαινόβγαινε στο ψυχιατρείο αλλά το τελευταίο διάστημα οι προσωπικοί της δαίμονες την βασάνιζαν αφόρητα.

Η γέννηση του παιδιού ήταν εκείνη που έσπασε το αόρατο φράγμα το οποίο είχε υψώσει στο μυαλό και στην ψυχή της και έκανε, πλέον, επιβεβλημένη την ανάγκη της για κάθαρση. Τα φρικτά μυστικά που για χρόνια κρατούσε καλά κρυμμένα έπρεπε να βγουν στο φως και η μητέρα της ήταν ο αποδέκτης της εξομολόγησης της. Μια εξομολόγηση φρίκης με πρωταγωνιστές τα δυο από τα παιδιά της που είχαν χαθεί απρόσμενα από το σπίτι.

Η Χρυσούλα, ενώ βρισκόταν ακόμη στην κλινική και κρατώντας στην αγκαλιά της το λίγων ωρών μωρό της, αποκάλυψε στη μητέρα της Βασιλική, πως τα χαμένα μωρά της δεν δόθηκαν για υιοθεσία, όπως της είχε πει, αλλά βρίσκονταν θαμμένα, σε ένα λάκκο, στο υπόγειο του σπιτιού της, σε ένα μικρό χωριό της Λακωνίας.(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)Διαβάστε την Συνέχεια.........................................................
loading...

Reply