Πως να πετύχετε τα τηγανιτά Καλαμαράκια πολύ μαλακά μέσα τραγανά έξω

Ένα πιάτο υπέροχα καλοτηγανισμένα καλαμαράκια είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Το σωστό τηγάνισμα του καλαμαριού δεν είναι αυτονόητο και απλό. Πάμε να δούμε πως να πετύχετε ωραιότατα τηγανιτά καλαμαράκια και σε γεύση και σε εμφάνιση!!!

Υλικά συνταγής
Καλαμαράκια φρέσκα ή κατεψυγμένα
Αλεύρι
Αλάτι
Λεμόνι(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)







Διαβάστε την Συνέχεια.........................................................




loading...

Reply