Ρίχνει τα Μπιφτέκια στη Σχάρα και Βάζει πάνω τους από ένα Παγάκι στο Καθένα. Το Αποτέλεσμα; ΠΡΕΠΕΙ να το Δοκιμάσετε!

Σε όλους μας αρέσουν μερικές συμβουλές για το ψήσιμο στο γκριλ, προκειμένου να πετύχουμε την υπέροχη, ζουμερή γεύση των μπιφτεκιών που δοκιμάζουμε σε ταβέρνες. Η πιο εντυπωσιακή από αυτές, είναι το να τοποθετήσετε ένα παγάκι πάνω από το μπιφτέκι!

Σίγουρα μπορείτε να προτιμήσετε να το αντικαταστήσετε με λίγο βούτυρο, αλλά ένα παγάκι είναι πιο υγιεινό και οικονομικότερο ως εναλλακτική λύση. Καθώς το παγάκι λιώνει, διατηρεί το μπιφτέκι υγρό και τρυφερό χωρίς ποτέ να στεγνώσει.(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)







Διαβάστε την Συνέχεια.........................................................




loading...

Reply