Σοκάρουν οι ΜΑΚΑΒΡΙΕΣ λεπτομέρειες για την 35χρονη που ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ στους Γαργαλιάνους: «Βρέθηκε με τα χέρια σταυρωμένα και…»

Στην θέση του συνοδηγού καθόταν πιθανότατα ο άγνωστος δολοφόνος … Βρέθηκαν στην τσέπη της χρήματα, αλλά πουθενά ο κάλυκας από το δίκαννο ή καραμπίνα που την σκότωσε.Μπροστά σε σοκαριστικές λεπτομέρειες βρέθηκαν οι αστυνομικοί που επιχειρούν να εξιχνιάσουν την δολοφονία της 35χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών στους Γαργαλιάνους της Μεσσηνίας.

Η Γεωργία Φιλοπούλου εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της από τον σύζυγό της το πρωί της Παρασκευής. Όπως έγινε γνωστό η γυναίκα βρέθηκε γερμένη πάνω στο τιμόνι, με τα χέρια της σταυρωμένα, ενώ από την πρώτη εικόνα ο ιατροδικαστής μπόρεσε να συμπεράνει ότι πυροβολήθηκε σχεδόν εξ επαφής, από άγνωστο δράστη που καθόταν, κατά πάσα πιθανότητα, στην θέση του συνοδηγού. Το κεφάλι της άτυχης μητέρας είχε διαλυθεί. Το όπλο με το οποίο δολοφονήθηκε ήταν δίκανο ή καραμπίνα, ενώ πουθενά δεν βρέθηκε ο κάλυκας. Αντίθετα, μέσα στις τσέπες της η 35χρονη είχε 330 ευρώ. Επιπλέον, όπως παρατήρησαν οι άντρες της ΕΛΑΣ, τα δύο μπροστά παράθυρα του αυτοκινήτου ήταν ανοιχτά.(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)Διαβάστε την Συνέχεια.........................................................
loading...

Reply