Σoκαριστική αποκάλυψη για τον George Michael – Ο σύντροφός του ισχυρίστηκε πως αυτοκτόνησε

Ο θάνατός του George Michael ανήμερα των Χριστουγέννων στα 53 του μόλις χρόνια συγκλόνισε. Η νεκροτομή που έγινε δεν έδειξε τα αίτια του θανάτου και το μυστήριο για το θάνατό του κορυφώθηκε. Ωστόσο, τα αποκαλυπτικά tweets του συντρόφου του Fadi Fawaz προκάλεσαν πανικό.

Ο συντετριμμένος σύντροφος του George Michael έγραψε στο twitter: “Το μόνο πράγμα που ήθελε ο George, ήταν να πεθάνει. Προσπάθησε πολλές φορές να αυτοκτονήσει και τελικά το πέτυχε”. Λίγο αργότερα όμως, διέγραψε το tweet και ολόκληρο το λογαριασμό του στα social media. Η ανάρτησή του σίγουρα δεν ήταν τυχαία, αν και προς το παρόν η νεκροτομή δεν έχει δείξει αν υπήρξαν ναρκωτικά ή άλλες ουσίες στο αίμα του τραγουδιστή, ώστε να δικαιολογούν τον ισχυρισμό του συντρόφου του.

Ο θάνατός του George Michael που σκόρπισε τη θλίψη παραμένει ακόμη ένα άλυτο μυστήριο και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη νέα πραγματογνωμοσύνη που θα γίνει, προκειμένου να βγει στην επιφάνεια όλη η αλήθεια.(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)Διαβάστε την Συνέχεια.........................................................
loading...

Reply