in

Πώς να φτιάξετε ΧΡΙΣΤΟΨΩΜΟ (Παραδοσιακή Συνταγή)

Χριστόψωμο λέγεται γενικά το ψωμί (καρβέλι) ή κουλούρα που οι ελληνίδες νοικοκυρές έχουν παρασκευάσει 2-3 ημέρες προ των Χριστουγέννων ειδικά για τη μεγάλη αυτή εορτή.

Η μόνη διαφορά με τα άλλα συνήθη ψωμιά είναι ο πλούσιός του στολισμός με λογής-λογής κεντήματα (κεντίδια) ή «πλουμίδια» όπως ονομάζονται!

Αυτά δε τα πλουμίδια δεν είναι τυχαία και επιπόλαια κεντίδια αλλά σεβαστά σχήματα που συμβολίζουν τον καημό και το όνειρο της ελληνικής αγροτιάς.(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)







Διαβάστε περισσότερα




Αρχικά Νομίζαμε πως το Πρόσωπό της ήταν Γεμάτο από Μαυράκια… Μόλις είδαμε ΤΙ ήταν Πραγματικά… Σοκαριστήκαμε!

5 πράγματα που κάνουν ΟΛΟΙ οι άντρες όταν αγαπούν πραγματικά μια γυναίκα